Εκτύπωση

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας στις 22 Σεπτεμβρίου έρχεται με φόρα για να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας δρομικά events και η Marathon Team Greece By M. Polyzou θα είναι στην εκκίνηση με…όραμα ελπίδας!

Οι δρομείς της ομάδας που έχει δημιουργήσει η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος με επικεφαλής την ίδια ανακοινώνουν ότι θα συμμετάσχουν μαζικά στον Kallithea Half Marathon ο οποίος θα διεξαχθεί σε μία εξαιρετική, όμορφη και ιδανική για τεστ ενόψει μαραθωνίου διαδρομή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου και Αυθεντικής διαδρομής, τρέχει ασταμάτητα με τους δρομείς της σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα συνδυάζοντας το τρέξιμο με δράσεις προσφοράς.

Μεταξύ άλλων έχει πρωτοστατήσει στην προσπάθεια εγγραφής χιλιάδων νέων εθελοντών δοτών του μυελού των οστών στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Έτσι και στην Καλλιθέα, οι δρομείς της Marathon Team Greece θα τρέξουν για αυτό τον ύψιστο σκοπό ενώ επί τόπου, κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούν να γίνονται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

Έλα κι εσύ στις 22 Σεπτεμβρίου να τρέξουμε στην Καλλιθέα με Όραμα και Ελπίδα!

Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!!!