Οι Εθελοντές αποτελούν για εμάς έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες διεξαγωγής και επιτυχίας αυτής της αθλητικής διοργάνωσης, που διεξάγεται για 4η χρονιά στην πόλη μας.

Η συμμετοχή σας σε μία μοναδική αθλητική εκδήλωση, όπως στον Ημιμαραθώνιο της Καλλιθέας, συν τις πιο μικρές διαδρομές της διοργάνωσης στον εκπληκτικό περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (KΠΙΣΝ) σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία ανάμεσα στους αγωνιζόμενους, τους διοργανωτές και όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος, που μετέχουν σε διαφορετικά πόστα. Παράλληλα "γράφετε" τη δική σας προσωπική ιστορία με μοναδικές αναμνήσεις, συναντώντας νέους ανθρώπους και κουλτούρες, κάνοντας χαρούμενες σκέψεις ενώ μοιράζεστε τη χαρά και την προσπάθεια των δρομέων και των φίλων τους.

Αν είστε φοιτητής, μαθητής, εργαζόμενος ή συνταξιούχος μπορείτε να δηλώσετε την ιδιότητα σας και να αποκτήσετε εμπειρίες ή να κάνετε έρευνα πάνω στο αντικείμενο σας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της όλης διοργάνωσης.

Να είστε σίγουροι πως όλα όσα θα βιώσετε κατά τη διάρκεια του διημέρου θα αποτελέσουν σίγουρα ένα αναπόσπαστο κομμάτι μια επιτυχημένης διοργάνωσης ΜΟΝΟ με τη ΔΙΚΗ σας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και το χαμόγελο σας.

Επιλέξτε τη θέση που σας ταιριάζει περισσότερο είτε είναι στο σχεδιασμό, την παρουσίαση, την μεταφορά, τις εγγραφές, τη μετάφραση, τα media,το Γραφείο Τύπου, τη διαδρομή των αγώνων, τις ιατρικές υπηρεσίες, την υποστήριξη των δρομέων, τις απονομές και επικοινωνήστε μαζί μας για να προσφέρετε αυτό, που εσείς επιλέγετε και σας κάνει πιο χαρούμενους και γεμάτους.


ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ στην ΙΣΧΥΡΗ μας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !!!


Όλοι οι εθελοντές μας θα παραλάβουν τα εξής:

Ειδικό μπλουζάκι του αγώνα, μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα μαζί με τα δώρα των χορηγών μας.


Μπορείτε να εγγραφείτε από την ιστοσελίδα μας (πατήστε εδώ).

 Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στην ομάδα μας !!!