ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 21,1χλμ-10χλμ-5χλμ

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Για να συμμετάσχει κάποιος/α δρομέας στον Αγώνα Δρόμου των 21,1χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ενώ για τον αγώνα των 10χλμ και 5 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ  για το σημείο Εκκίνησης στην Πλατεία Νερού

Πριν ξεκινήσετε από το σπίτι σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί σας τα ακόλουθα:

  1. Τον μοναδικό προσωπικό αριθμό σας που και τις παραμάνες που παραλάβατε το Σάββατο πριν τον αγώνα από το κέντρο εγγραφών στην Πλατεία Νερού (κάτω από την γέφυρα Εσπλανάδα)
  2. Την ειδική τσάντα αθλητή που παραλάβατε και/ή τη δική σας προσωπική αθλητική τσάντα με τα απαραίτητα ρούχα και τον προσωπικό αριθμό δρομέα «κολλημένο» επάνω της ως διακριτικό για τα πράγματα σας.

ΑΦΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 21,1χλμ όπως και των 10χλμ και των 5 χλμ γίνεται μπροστά από την Πλατεία Νερού κάτω από τη γέφυρα γνωστή ως Εσπλανάδα όπου μπορείτε να φτάσετε είτε με το τραμ (στάση ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ) είτε από το ΚΠΙΣΝ να την περπατήσετε προς τη θάλασσα και να κατεβείτε τη σκάλα που σας οδηγεί στο επίπεδου του καναλιού.

Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της Εκκίνησης μια ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη του Αγώνα. Να ληφθεί υπόψη ότι, από τις 8:00 και μετά ισχύει η μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τροχοφόρων επί τις οδούς Δοϊράνης και Λάμπρου Κατσώνη και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της αγωνιστικής διαδρομής των 21,1χλμ, των 10χλμ και των 5 χλμ (βλέπε χάρτη διαδρομών).

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 

Εμπρός από την Πλατεία Νερού

Ώρες εκκίνησης:

Αγώνας 21,1χλμ: 08:30

Αγώνας 10χλμ: 11:30

Αγώνας 5 χλμ: 11:30

ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να προθερμαίνονται επί της πλατείας Νερού δίπλα στο θαλάσσιο κανάλι  όπως κι εμπρός και πίσω και από την αψίδα εκκίνησης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ 

Οι δρομείς θα πρέπει να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τον ιματισμό τους μέσα στον πλαστικό σάκο που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών & Διανομής Υλικού στην Πλατεία Νερού.

Ο πλαστικός σάκος με τα προσωπικά αντικείμενα, για όσους δρομείς το επιθυμούν, θα πρέπει να έχει παραδοθεί το αργότερο 15 λεπτά πριν την εκκίνηση, σε συγκεκριμένη - οριοθετημένη περιοχή που βρίσκεται πάνω στην Πλατεία Νερού.

 Η παραλαβή των πλαστικών σάκων, αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται, με τη σειρά και με τη βοήθεια των εθελοντών της διοργάνωσης, από τους ίδιους τους δρομείς και στο συγκεκριμένο οριοθετημένο χώρο, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Πάνω στο σάκο σας θα πρέπει να έχει κολληθεί και να φαίνεται καθαρά ο αριθμός συμμετοχής κάθε δρομέα. Ο σάκος πρέπει να είναι καλά κλεισμένος και να μην περιέχει μέσα αντικείμενα αξίας, χρήματα, κινητά, φάρμακα κι άλλα τέτοια ευπαθή αντικείμενα.

*Οι διοργανωτές σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη απώλειας ή κλοπής των αντικειμένων  αξίας .*

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Εμφιαλωμένο νερό θα παρέχεται στους δρομείς του Ημιμαραθωνίου δρόμου των 21,1χλμ, των 10χλμ και των 5 χλμ, στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό καθώς και στο μέσο της διαδρομής (2,5 χλμ. για τους αγωνιζόμενους στον αγώνα των 5 χλμ, στο 5ο χλμ για τους αγωνιζόμενους στα 10χλμ και στο 5ο χλμ.,10χλμ,15χλμ για τους αγωνιζόμενους στον Ημιμαραθώνιο των 21,1χλμ). 

Επιπλέον, θα διατίθενται ισοτονικά ποτά για τους αγωνιζόμενους στον Ημιμαραθώνιο.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ 

Στον περιβάλλοντα χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού στην Πλατεία Νερού θα υπάρχουν χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων δρομέων.

 ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του Αγώνα Δρόμου 21,1χλμ είναι: 2 ώρες και 30 λεπτά, του Αγώνα Δρόμου των 10 χλμ είναι:  1 ώρα και 30 λεπτά και του Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ είναι:  60΄ (εξήντα λεπτά).

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Όλοι οι δρομείς αμέσως μετά τον τερματισμό παραλαμβάνουν το μετάλλιο τους.

 Επίσης, πρέπει να παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τον ειδικό χώρο φύλαξης στην Πλατεία Νερού.

AΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών για κάθε αγώνισμα ενώ κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την  πρώτη αθλήτρια κάθε διαδρομής. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μετά τη λήξη κάθε αγώνα ανακοινώνονται άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των πρώτων δρομέων. Τα αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.kallitheahalf.gr  μερικές ημέρες μετά τη λήξη των αγώνων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης συνεργάζεται με επίσημο φωτογραφικό πρακτορείο, από όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν φωτογραφικό υλικό.

 

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ