Δικαίωμα συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ και 10 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του ενώ για τον Ημιμαραθώνιο οι δρομείς θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Στον παιδικό αγώνα 2,5 km μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 ετών και άνω (απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του γονέα/κηδεμόνα με υπογεγραμμένη την έντυπη αίτηση συμμετοχής του παιδιού).

Οι ανήλικοι δρομείς άνω των 12 ετών μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ και 10 χλμ με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. Παρόλα αυτά οι εγγραφές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα, εφόσον συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών. 

Συνδρομή Συμμετοχής - Παροχές Αγώνα Δρόμου 5χλμ, 10 χλμ, Ημιμαραθωνίου

Στους αγώνες των 5χλμ, 10 χλμ και του Ημιμαραθωνίου δρόμου διατίθενται σε όλους οι βασικές παροχές:

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές

- Νερά και μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

- Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα

- Προσωπική φωτογραφία του δρομέα με τον χρόνο τερματισμού του

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής με τον χρόνο τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

***Στον παιδικό αγώνα 2,5χλμ δεν υπάρχει χρονομέτρηση. Δίνεται αρ.συμμετοχής και μετάλλιο.

 Διαθέσιμα πακέτα συμμετοχής: 

Race - Package Provisions Participation Fee
Ημιμαραθώνιος - Βασικό Basic Provisions 17 Euro
Ημιμαραθώνιος - Ενισχυμένο Basic Provisions and T-Shirt 23 Euro
10 Km - Βασικό Basic Provisions 15 Euro
10 Km - Ενισχυμένο Basic Provisions and T-Shirt 21 Euro
5 Km - Βασικό Basic Provisions 12 Euro
5 Km - Ενισχυμένο Basic Provisions and T-Shirt 18 Euro
Παιδικός αγώνας 2,5 Km - Βασικό Basic Provisions (without electronic timing)  5 Euro
Παιδικός αγώνας 2,5 Km - Ενισχυμένο Basic Provisions (without electronic timing) and T-shirt 11 Euro

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στην τράπεζα (δεν αναφέρεται στη χρήση πιστωτικής κάρτας) θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. άμεσα.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. Μέσω της ιστοσελίδας (online εγγραφή).

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μία από τις επιλογές του παραπάνω πίνακα.

Εναλλακτικά,

Πατήστε εδώ αν θέλετε να λάβετε μέρος στον Ημιμαραθώνιο, στον αγώνα δρόμου των 10χλμ, στον αγώνα δρόμου των 5χλμ ή στον παιδικό αγώνα 2,5χλμ.

Β. Αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στα Γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5.30- 7.30 το απόγευμα).

Τηλ. Επικ.: 210-9578388 και 6984282552

  

Τρόποι Πληρωμής

Α. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας κατά την on-line εγγραφή σας.

Β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2002 002263

IBAN: GR31 0140 9930 9930 0200 2002 263

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. άμεσα.

Γ. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας.

 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ομαδικές εγγραφές αναφέρονται σε συμμετοχές 8 και πλέον δρομέων με έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε συμμετοχή από τις αρχικές τιμές. Κάθε δρομέας της ομάδας μπορεί να συμμετέχει σε οποιονδήποτε αγώνα δρόμου επιθυμεί. Παρακαλούμε πολύ όπως αποστείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να λάβετε την ειδική φόρμα και τις σχετικές οδηγίες.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα